”Sunt mare șefă la pușcăria Gherla!” O polițistă beată a aruncat o sticlă în club, după fostul iubit: ”Cineva i-a scris pe mașină C..VĂ”


O agentă de poliție angajat la Penitenciarul Gherla, care le-a spus colegilor că sunt niște ”agenți borâți”, este cercetată pentru un scandal monstru făcut într-un club.

De data asta cu un scenariu parcă desprins dintr-o știre de ora 17:00: cu ocazia eliminării restricțiilor cauzate de pandemie, viața de noapte a început sa prindă din nou contur, cluburile de noapte fiind luate cu asalt parcă mai mult ca niciodată. Acest lucru a determinat-o pe motociclista noastră să petreacă weekend-ul trecut. După mai multe ore în club ea a ajuns într-o stare avansată de ebrietate, lucru pe care îl face destul de des, probabil pentru ca suferă din dragoste.

La un moment dat în club și-a făcut apariția în club și actuala iubita a ex – ului ei – agent de poliție din cadrul penitenciarului Gherla (aici începe știrea de ora 17:00). Motociclista turmentată și dezamăgită în dragoste, a aruncat după aceasta cu o sticlă, la fel ca-n filmele americane clasice cu bătăi în baruri, după care a rezultat un scandal monstru, fiind chemată poliția în vederea restabilirii ordinii și liniștii publice. Toate persoanele din club au fost evacuate, iar motociclista s-a ales cu o amenda contravențională de toată frumusețea. 

Din nefericire, la apariția agenților de poliție, în loc sa se liniștească motociclista a plusat făcând afirmații de genul: ”Eu sunt mare șefa la pușcărie, nu aveți ce să-mi faceți!”, că doar deh, indiferent de armă sau sector de activitate, un agent este doar ”un agent borât”! Partea interesantă abia acum urmează: coincidență sau nu, persoana vătămată în aceasta cauză, a găsit cu o săptămâna înainte de nefericitul incident, mașina personală cu roțile sparte și mesajul ”CURVĂ” vopsit pe capota mașini!!!

Aflăm pe surse că polițiștii fac verificări pentru a vedea dacă cele 2 incidente au vreo legătură, efectuându-se cercetări in acest sens….”, susțin cei de la Sindicatul Penitenciarului Gherla.

Comentarii Facebook