Miercuri 8 Aprilie

Șulea a răbufnit pe Facebook: ”Floreștiul nu e groapa de gunoi a nimănui!” FOTOPrimarul Floreștiului, Horia Șulea, li s-a adresat locuitorilor comunei printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care i-a avertizat că cei care nu respectă normele de curățenie vor suferi consecinte.

Șulea a atașat și câteva fotografii cu gunoaiele găsite prin localitate, precizând că de acum și proprietarii terenurilor neîngrijite au început să fie amendați.

Floreştiul nu e groapa de gunoi a nimănui! Pozele sunt din zona de Sud a comunei. Sus pe dealuri. Poliţia Locală a fost la faţa locului. Am făcut pe investigatorii, am găsit facturi, chitanţe prin mormanul de gunoi. Vine amenda! Mare. Aşa vor păţi toţi cei care confundă Floreştiul cu o imensă groapă de gunoi, aşa vor păţi toţi cei care calcă în picioare Mediul.

PS....Am trecut şi la amenzi pt proprietarii de terenuri care nu şi le îngrijesc. Si, pt cei ce au urechi de auzit, tot pot primi fel de fel de telefoane de la nesimtiti cu functii, degeaba! Amenda vine la toti, fara discriminare!”, a scris Horia Șulea pe Facebook.

 

Comentarii Facebook