Suedez venit la Cluj pentru studii, bătut de fosta iubită. L-a lovit și cu lopata


Un suedez, de 26 de ani, student la Cluj, a fost bătut de fosta sa iubită, o tânără de 26 de ani, din Bistrița. Bărbatul sa prezentat la IML Cluj pentru a obține un certificat medico-legal.

Autoarea este fosta mea iubită, Maria, care n-a înţeles în ruptul capului că între noi nu mai poate fi nimic de-acum încolo. Asta se petrecea la începutul week-end-ului trecut, în apartamentul închiriat de către mine în centrul Clujului. E o bistriţeancă încăpăţânată, de aceeaşi vârstă cu mine şi în momentul în care i-am zis că trebuie să ne despărţim n-a acceptat acest lucru în ruptul capului. Apoi, furioasă, a luat o lopată pe care o aveam acasă şi a început să mă lovească cu ea. M-am tot apărat cu mâinile, apoi, după ce i-am luat-o m-a zgâriat cu unghiile, dar n-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite să dau într-o femeie. Apoi a plecat, trântind uşa”, povesteşte el, potrivit gazetadebistrita.ro.

După ce tânăra a plecat, acesta a observat că fata i-a zgâriat și mașina foarte rău cu cheia.

Am fost la poliţie şi cei de acolo mi-au recomandat să mă prezint şi aici, pentru certificat medico-legal”, a explicat acesta.

Bărbatul a depus și o plângere la Secția 1 Poliție din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook