O polițistă din Cluj are probleme cu fostul amant. S-a ajuns la plângeri penale și hărțuiri

 

O agentă de poliție de la Postul Apahida a avut o relație cu un bărbat căsătorit și cu doi copii. Când totul s-a terminat au început și problemele pentru agenta de poliție Groza Anda.

 

Bărbatul i-a depus plângeri penale și acum îi face viața grea unui alt polițist, actualul iubit al agentei Anda Groza, subcomisarul Dan Crișan, de la Poliția Rutieră Cluj.

 

Agenta de poliția Andra Groza a lucrat la Postul de Poliție din Apahida, în perioada 2011-2014. După această perioadă a fost încadrată la Poliția Rutieră Cluj-Napoca, unde a activat vreme de două săptămâni după care a fost detașată la un serviciu secret din Ministerul de Interne.

 

Relația dintre Andra Groza și Claudiu Petrean s-a rupt în anul 2014, deoarece bărbatul nu ar fi vrut să se căsătorească cu agenta de poliție. Femeia și-ar fi refăcut viața alături de comisarul Crișan. Acesta a fost și motivul pentru care fostul amant a început cu reclamațiile penale, în care arată că este hărțuit de agenta Groza doar ca să se împace cu el.

 

Probele adunate la dosar arată că agenta Anda Groza și a comisarul Crișan erau cei hărțuiți de Petrean și nu invers.

 

Petrean le-a spus procurorilor că tatăl său a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere Cluj Napoca, moment în care i-a fost luat permisul de conducere în mod abuziv. În realitate tatăl fostului amant, Viorel Petrean a condus cu 107 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca și a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Cluj.

 

Pentru a dovedi că are dreptate, Claudiu Petrean și-a înregistrat fosta iubită cu telefonul, iar mai apoi a dus înregistrarea la Procuratură. În plângerea penală, Petrean susține că fosta iubită iar fi spus că tatăl său ”a fost victima colaterelă” în această poveste, scrie Ziar de Apahida.

 

Petrean: De ce l-ai oprit pe tata în trafic?

Groza Anda: Taicăt-o să umble cu mașina lui, dacă are mașina lui, tu umblă numai cu mașina ta și atunci o să te opresc numai pe tine…

Petrean: Și cu tata ce-ai avut?

Groza Anda: Pei eu … săracu e victimă colaterală.

 

Numai că pe banda predată procuraturii clujene, agenta Groza poate fi auzită cum spune că nu a avut nicio treabă cu luarea permisului. Polițista a făcut parte din echipajul Poliției Rutiere Cluj care l-ar fi oprit pe Viorel Petrean, dar nu s-a ocupat direct de întocmirea actelor.

 

Procurorul care a studiat dosarul a decis să claseze plângerea penală din lipsă de probe. Claudiu Petrean nu a fost de acord cu această soluție și a decis să atace la Judecătoria Cluj Napoca, iar un judecător a admis reluarea urmăririi penale.

 

Groza Anda: Acum înțelege că nu o fost vorba de nimica, că …

Petrean Claudiu: Bine, am înțeles.

Groza Anda: Chiar nici o legătură nu am avut. El dacă oprea era cu totul altceva, el s-o tot dus și nu s-o dus în puii mei 100 de metri că ți-am zis, întreabă-l unde s-o oprit, el s-o dus până la dracu în praznic, nu s-a oprit.

Petrean: Și care o zis că lucra la GEI, Ureche sau ălalalt?

Groza Anda: Ălalalt! Ăla de pe șofer, de la șofer.

Petrean: Poți să-mi afli numele lui până …

Groza Anda: Da … da nu amu.

Petrean: Nu amu, îți dai seama.

Comentarii Facebook