Vineri 5 Iunie

Studentul de la Cluj care și-a ucis tatăl rămâne în închisoare până după Anul Nou


Tânărul sucevean R. C., student la o facultate din Cluj, își va petrece Anul Nou în spatele gratiilor, după ce și-a ucis propriul tată la beție.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Suceava a respins contestaţia depusă de tânăr, care spera că va fi cercetat în continuare în stare de libertate. Cum magistraţii nu au fost de acord, R. C. îşi va petrece Revelionul în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Decizia de ieri este definitivă şi mai poate fi atacată, scrie monitorulsv.ro.

Incidentul care l-a adus în spatele gratiilor pe tânărul a avut loc în data de 21 decembrie. După că a fost la cumpărături, alături de părinți, tânărul s-a așezat la băut cu tatăl său. 

După ce au consumat aproximativ 2.5 litri de vin, cei doi au început să se certe, tatăl reproșându-i tânărului relația cu o fata. De aici până la altercația fizică a fost doar un pas. Deși mama studentului a încercat să aplaneze scandalul, tânărul de 20 de ani a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat tatăl în zona inimii.

Bărbatul, de 42 de ani, a căzut într-o baltă de sânge, iar soţia acestuia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

La Dorna Candrenilor s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Vatra Dornei, dar în ciuda eforturilor făcute, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

R. C., care absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la o facultate din Cluj, a explicat că totul s-a cauzat consumului de băuturi alcoolice şi că regretă totul.Comentarii Facebook