Studentul Adrian Gavrilescu, care s-a spanzurat in caminul din Marasti, se iubea cu o patroana, care l-a parasit

Studentul Adrian Gavrilescu, care s-a sinucis in caminul Universitatii Tehnice din Marasti, era indragostit de o femeie de 30 de ani, dar care l-a parasit de curand.

Adrian s-a mutat in caminul din Marasti la inceputul anului, dupa ce s-a despartit de femeiea pe care o iubea, patroana unei pizzerii din Cluj-Napoca. Aceasta avea un copil si divortase. Cei doi au fost impreuna circa un an, timp in care au si locuit impreuna, Adrian Gavrilescu avand domiciliul in comuna Baciu.

"Dupa ce s-au despartit, Adrian s-a mutat in camin. Asta s-a intamplat la inceputul acestui an, dar era extrem de afectat de ceea ce s-a intamplat si nu a mai rezistat", a declarat unul dintre colegii tanarului.

Adrian Gavrilescu erau singur in camera in noaptea de luni spre marti, cand s-a spanzurat cu cureaua de la pantaloni de patul supraetajat din incapere. 

 

Potrivit anchetatorilor, femeia cu care a trait tanarul student s-a intors la fostul ei sot, pentru a-si reface familia, lucru care nu a putut fi acceptat de Adrian Gavrilescu. Inainte sa isi puna capat zilelor, acesta a sunat-o pe fosta lui iubita, cu care ar fi avut o discutie aprinsa.

 

Un student s-a spanzurat in caminul din Marasti

Comentarii Facebook