Studentii de la USAMV vor face practica pe bani europeni

 

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca lanseaza miercuri, 7 martie, proiectul "Pregatirea practica – Investitie pentru viitorii specialisti in agricultura".

Prin acest proiect de finantare a practicii, cei 720 de studenti ai USAMV Cluj care vor participa, vor avea posibilitatea de a efectua stagii de practica profesionala in 21 de unitati de profil din Regiunea Nord-Vest, conform celor spuse de lectorul dr. Cristina Bianca Pocol, sefa Biroului de Comunicare si Relatii Publice a USAMV.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

"Participind la activitatile proiectului, studentii devin parte a unei retele de profesionisti – angajatori, cadre universitare, fosti si actuali studenti din domeniile agricultura, ingineria produselor alimentare, ingineria mediului, horticultura, peisagistica, silvicultura, zootehnie, biotehnologii, medicina veterinara – un atu important ca viitori absolventi", se arata intr-un comunbicat de presa.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc in 7 martie, incepand cu ora 11:00, in Aula "Mihai Serban".

Comentarii Facebook