Studentii de la UBB organizeaza in clubul My Way o actiune caritabila pentru copiii din Gherla


Un grup de studenti de la Facultatea de Publicitate din cadrul UBB Cluj organizeaza duminica, 11 decembrie, o actiune caritabile pentru ajutorarea copiilor de la o fundatie din Gherla.

"Actiune caritabila cu scopul strangerii de mici atentii pentru copiii care au nevoie de o mana de ajutor din partea noastra. Donatiile vor ajunge la Fundatia de Asistenta Sociala 'Inima Copilului' din Gherla. In cadrul evenimentului veti putea urmari un spectacol de Capoeira si alte surprize pregatite de organizatori. Va asteptam in numar cat mai mare duminica, 11 decembrie, ora 20.00, in Club My Way, pentru a ajuta acesti copii minunati", precizeaza Reka Nagy, unul dintre organizatori.

In cadrul evenimentului grupul Capoeira Alto Astral Romania va sustine un spectacol demonstrativ, iar Adrian Todoran va canta alaturi de trupa "Acces".

Evenimentul este organizat de patru studenti de la Facultatea de Publicitate din cadrul UBB Cluj: Malina Budiu, Reka Nagy, Roxana Stoichescu si Adrian Todoran. Acestia sunt sprijiniti de clubul My Way.

Comentarii Facebook