Studentă amendată într-un autobuz CTP Cluj, pentru că își transporta pisica în cușcă: „M-a întrebat dacă am cash 50 de lei ca să plătesc amenda” - FOTO


O tânără, studentă în Cluj-Napoca, a povestit cum a fost amendată de doi controlori din cadrul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, pe motiv că nu ar fi permis ca tânăra să-și transporte pisica cu autobuzul. Tânăra a explicat în postarea sa de pe Facebook că pisica era în cușcă specială pentru transport și că până acum nu s-a mai lovit de astfel de situații.

postareâ.jpg

Sunt tot mai dezamăgită de acest oraș pe care toată lumea îl ridică în slăvi, orașul în care o mare parte dintre tinerii români visează să studieze datorită tuturor „oportunităților" oferite.

„Cluj-Napoca, cel mai tare din parcare și cel mai smart oraș din Calea Lactee." - cluj24.ro

Studentă fiind, circul aproape în fiecare zi cu Ctp-ul. Astăzi am urcat într-un 5 care duce la gară, cu Miu Miu (ea aflându-se în cușca de transport+ ham, având la mine inclusiv carnetul ei de sănătate), iar pe la jumătatea drumului au intrat 2 controlori.

Primul mi-a verificat abonamentul și mi-a zis pe un ton destul de agresiv că nu am voie cu pisica în autobuz și m-a întrebat dacă am cash 50 de lei ca să plătesc amenda. 

I-am explicat frumos că eu știam că am voie cu animalul de companie în autobuz și că am văzut de nenumărate ori inclusiv câini de talie mare fără botniță înăuntru. Răspunsul lui a fost „coboară dacă nu îți convine". 

Mă grăbeam așa că i-am plătit la al doilea tip amenda. 

268466016_3056700407978601_558953027373165709_n.jpg

Inițial am zis că poate chiar este interzis dar am căutat și aparent domnii își făceau banii de colindă. Așa puțin investește domnul primar în transportul public?

Am mai auzit povești legate de transportul în comun din Cluj. Fiți pe fază și încercați să vă faceți dreptate mereu în cazuri de genu'”, a scris tânăra pe Facebook. Aceasta a publicat poză cu biletul primit în urma celor 50 de lei plătiți și cu regulamentul de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, unde sunt explicate regulile de călătorie cu animalele de companie pe autobuzele CTP Cluj.

uolș.jpg

Călătoria cu animale de companie este permisă în autobuzele CTP Cluj, însă este necesar ca și animalul să aibă bilet cumpărat. Zilnic, sute de animale de companie sunt transportate în autobuzele CTP.

Comentarii Facebook