Student dispărut de la Cluj de aproape o săptămână. Familia îl caută cu disperare FOTO



Un tânăr de 19 ani, student în anul I la facultatea de Agronomie din Cluj-Napoca a fost dat dispărut de către familie la sfârșitul săptămânii acesteia.

Ravas Mihai Cătălin, originar din Turda, trebuia să meargă acasă vineri, 18 martie, însă acesta nu a mai ajuns, moment în care părinții săi au început să își facă griji și au plecat spre Cluj-Napoca pentru a-l căuta.

Familia tânărului spune că în urma unor discuții cu prietenii acestuia au aflat că studentul s-a urcat într-un autocar care oprește în parcarea Billa din Mănăștur, însă nu a spus nimănui unde pleacă.

Din câte am aflat de la prieteni, ar fi plecat miercuri seara, cu un autocar, la ora 21.00, luat din față de la Billa, dar nu știm în ce direcție”, ne-a declarat un membru al familiei tânărului dispărut.

Mihai și-a închis telefonul, conturile de pe rețelele sociale și și-a vândut laptopul înainte de a pleca, iar părinții nu îl mai pot contacta.

La IPJ Cluj a fost depusă și o sesizare, în data de 18 martie.

 

Iată care sunt semnalmentele tânărului: înălţime: 1,80-1,85 m; greutate: 70-80 kg; faţă ovală; ochi căprui; păr şaten, lung, ondulat; constituţie astenică;

 

La data plecării, purta un hanorac roşu cu alb, o vestă neagră, din fâş, cu glugă, pantaloni negri, din fâş, încălţăminte sport şi un rucsac negru.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook