Strada Memorandumului a fost un lac, vineri seara! Bilanțul intervențiilor ISU Cluj - VIDEO


Furtuna puternică de vineri seara a inundat strada Memorandumului. Oamenii umblau pe lângă perete, pentru că apa a acoperit trotuarele. 

Pe stradă s-a format un adevărat lac, fiind o rupere de nori de circa 40 - 50 de minute în care au căzut 40 de litri pe metru pătrat. Din fericire, nu au fost pagube însemnate și nici victime.

------

UPDATE ora 20.40

Referitor la inundații, echipajele de la fiecare Detașament al ISU Cluj au fost pe teren la intervenții din municipiul Cluj-Napoca. 

Până la ora 20.40, s-au înregistrat 20 de solicitări pentru subsoluri inundate, 7 solicitări pentru case inundante și alte 7 solicitări pentru curți inundate. Totodată, sunt 12 apartamente inundate. De asemenea, intervenim pentru degajarea apei care a inundat subsolul Liceului Teoretic Avram Iancu. 

Misiunile au avut loc pe străzile 1 Decembrie 1918, Cireșilor, Tulcea, Locomotivei, Craiova, Eremia Grigorescu, Louis Pasteur, Trandafirilor, Piața Gării sau Răsăritului.

-------

UPDATE ora 22.40

Pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, respectiv Dej și Huedin, sunt pe punctul de a finaliza intervențiile produse în urma fenomenele meteorologice de vineri seara. Misiunile s-au desfășurat în Municipiul Cluj-Napoca, dar și în Turda, respectiv Mihai Viteazu. 

Echipajele noastre au gestionat următoarele solicitări:

- Un subsol de școală inundat la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca

- 5 beciuri inundate

- 8 subsoluri inundate

- O casă a scării inundată

- 7 apartamente inundate

- 3 curți inundate

- 3 garaje inundate

- O hală inundată 

- 4 case inundate

- Pasaj Pietonal inundat în Piața Gării 

Totodată, s-au raportat inundate străzile 1 Mai, Tulcea, Aurel Vlaicu și 1 Decembrie 1918. 

Forțele care au intervenit au însumat 11 autospeciale, cu 12 motopompe transportabile și o motopompă remorcabilă.

Comentarii Facebook