Strada Dragalina, redată traficului miercuri. Încep lucrările de înlocuire a conductei de apă pe străzile Republicii și Jupiter


Compania de Apă „Someș” finalizează astăzi lucrările de pe strada Dragalina, strada va fi redată traficului începând de miercuri, 17 mai. 

În perioada următoare, după primirea autorizațiilor de spargere, Compania de Apă „Someș” va începe lucrările de înlocuire a conductei de apă pe străzile Republicii (100 de metri de la intersecția cu str. Observatorului) și Jupiter. De asemenea, în cursul acestei săptămâni vor începe lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Craiova, prin tehnici non-invazive, fără săpătură și înlocuire fizică.

Investiția este parte a contractului finanțat din fonduri europene ce prevede reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de pe circa 100 de străzi și tronsoane de străzi din municipiul Cluj-Napoca.

Amintim faptul că întregul contract are o valoare de peste 124.000.000 lei. Acesta prevede înlocuirea actualelor rețele de alimentare cu apă pe 32 de străzi și tronsoane, acoperind 20 de km. Totodată, vor fi reabilitați, inclusiv pe interior, 7,5 km de conducte de transport al apei, de pe 7 străzi. În același timp, vor fi reabilitați și înlocuiți 23,5 km de conducte de canalizare și de racord, de pe 68 de străzi și tronsoane de străzi.

Comentarii Facebook