Strada Aurel Suciu, reparata in 2010 si sparta de E.ON Gaz in intregime, in 2011

 

E.ON Gaz a mai reusit o performanta: sparge in intregime o strada asfaltata de la zero de Primaria Cluj-Napoca in 2010. Lucrarea ii costa pe nemti circa 100.000 de euro.

Municipalitatea avea in plan repararea strazii Aurel Suciu, din cartierul Gheorgheni, inca din 2004, dar a amanat interventia in asteptarea unui raspuns de la E.ON Gaz, care a anuntat ca are in plan refacerea conductei de gaz.

Raspunsul a venit abia in urma cu un an, in 2010, cand reprezentantii companiei furnizatoare de gaz au anuntat ca nu dispun de fonduri pentru a face aceasta lucrare.

"I-am invitat sa repare o strada, Aurel Suciu, timp de 6 ani de zile. Dupa 6 ani cand ne-au raspuns ca nu au bani si, in 2010, am asfaltat aceasta strada, pentru ca in 2011 sa gaseasca bani si sa schimbe conducta de gaz. In conformitate cu autorizatia eliberata de primarie vor trebui sa reasfalteze toata strada. Cu banii cu care vor asfalta toata strada puteau sa schimbe conducte pe cinci alte strazi. Cred in continuare ca este o problema de management a celor care gandesc reparatiile si interventiile la E.ON Gaz", a declarat primarul Sorin Apostu.

Dupa terminarea lucrarilor de schimbare a conductei, pe banii E.ON Gaz va fi refacut covorul asfaltic de pe strada Aurel Suciu, o lucrare care costa intre 400.000 si 500.000 de lei, adica peste 100.000 de euro.

 

Reprezentantii E.ON Gaz nu au comentat inca situatia de pe strada Aurel Suciu.

Comentarii Facebook