Strada asfaltata de curand, sparta de E-ON Gaz! Angajatii au devenit irascibili cand au fost filmati VIDEO si FOTO

 

Strada Tipografiei din centrul Clujului, asfaltata de curand de Primarie, a fost sparta luni dimineata de E-ON Gaz. La interventie asistau cel putin 10 angajati ai firmei, iar prezenta presei in zona i-a deranjat vizibil.

 

Muncitorii nu au dorit sa ofere informatii in legatura cu interventia pe care o fac si chiar au bruscat o echipa Stiri de Cluj, care ii filma.

 

Strada Tipografiei, din apropierea magazinului Central, a fost asfaltat in vara anului 2011, in urma unei investitii care a cuprins tot ansambulul de strazi din zona centrala.

 

Firma E-ON Gaz a fost acuzata de municipalitate in repetate randuri ca sparge strazile proaspat asfaltate si nu face lucrarile de inlocuire a conductelor vechi in timpul interventiilor de modernizare a drumurilor.


"Pe strada Tipografiei a intervenit E-ON Gaz, in vederea remedierii a doua avarii la reteaua de distribuire a gazelor naturale. Compania a depus 2 solicitari in acest sens pentru eliberarea autorizatiei de spargere, in 20 ianuarie pentru strada Tipografiei nr. 13 si in 23 ianuarie pentru Tipografiei nr. 26. Strada Tipografiei a fost modernizata de Primaria Cluj-Napoca in vara anului 2011. De fiecare data cand Primaria demarareaza un proiect de reabilitare al unei strazi, se solicita prezenta reprezentantilor regiilor in momentul predarii amplasamentului, inclusiv a celor de la Compania E ON Gaz, in vederea realizarii de catre acestea a eventualelor lucrari de investitii in zona. E ON Gaz urmeaza sa finalizeze interventia la cele doua avarii in cel mai scurt timp si, de asemenea, sa aduca la starea initiala strada Tipografiei, pana maxim in ziua joi, 26 ianuarie 2012", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj-Napoca.

 


Comentarii Facebook