Știri de Cluj te trimite la cursuri de limbi străine


Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, Birdge Language Study House, în parteneriat cu Știri de Cluj, oferă un curs gratuit de limbă străină.

 

Pentru a participa la concurs, răspundeți la întrebarea: ”De ce vrei să studiezi o limbă străină?”, postați-l pe pagina noastra de Facebook, iar răspunsul care adună cele mai multe like-uri va fi desemnat câștigător. Pentru validare trebuie trimis un mail cu link-ul postării dumneavoastra pe adresa office@stiridecluj.ro, împreună cu numărul de telefon la care să va contactăm.

Centrul Bridge Language Study House activează de 10 ani de zile, perioadă în care a organizat cu succes nenumărate cursuri de engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, suedeză, norvegiană, olandeză, rusă, maghiară și limba română pentru străini.

Cursurile se desfășoară în module de 30 de ore pe o durată de 6 săptamani după care participanții pot opta pentru un modul următor. Următoarea serie de cursuri va avea loc între 15 octombrie și 22 noiembrie, iar data limită pentru înscrieri este de vineri 12 octombrie.

Calitatea și succesul în organizarea cursurilor se datorează echipei de profesori profesioniști, dedicași activiității lor și spontani, care se străduiesc să le arate cursanților frumusețea cunoașterii unei limbi noi.

Pentru cei care au nevoie de un certificat de competență lingvistică Bridge LSH  este și centru acreditat de examinare internaţională LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) și ECL încă din anul 2005, examene care au fost acreditate de către Ministrerul Educaţiei ca echivalare a probei de limbă străină la bacalaureat. Acest certificat poate veni și în ajutorul studenților în an terminal ce au nevoie de atestare lingvistică pentru înscrierea la licență.

BLSH oferă de asemenea și numeroase reduceri, studenții beneficiind de cursuri la un preț cu 10% mai mic, penionarii și șomerii beneficiază de o reducere de 50%, iar cei care nu se încadrează în niciuna dintre categoriile anterioare primesc o reducere de 40% la al 3-lea modul la care participă.

Înscrierile la cursuri se fac la sediul Bridge Language Study House de pe strada Dorobanților nr. 67.

Pentru mai multe informații și listele de prețuri vizitați www.blsh.ro.
  

Comentarii Facebook