Miercuri 24 Aprilie

Stiri de Cluj implineste astazi un an! Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi in anul de debut!

In 2 decembrie, implinim un an de cand existam ca WWW. La aniversare va oferim cadou 50% la toate tarifele de publicitate. Astfel, toti cei are vor incheia contracte cu noi in perioada 1-31 decembrie 2010, vor beneficia de o reducere de 50%.

 

In urma cu un an, pe 2 decembrie 2009, am lansat pe piata www.stiridecluj.ro . Singurul site de pe piata on-line-urilor din Cluj-Napoca care punea accent nu doar pe informatie, ci si pe imaginea video.

 

Am inceput totul ca o joaca. Cel mai interactiv joc on-line, l-am considerat si atunci, asa credem si acum. Nu ne-am jucat, insa, cu stirile. Doar ne-am provocat unul pe celalalt, incercand sa vedem cine reuseste sa aduca stirile care fac cele mai multe vizualizari! Si asa ne-am dat seama ca nu tot ce credeam noi, unii jurnalisti cu experienta, altii la inceput de drum, erau informatiile pe care le doreau si citititorii pe site.

 

In prima zi de lansare, am avut 70 de cititori unici, cei mai multi, prieteni ai celor care lucram la site. In fiecare luna cresteam si ne bucuram pentru fiecare "UNIC" nou care ne trecea "pragul".

 

Dupa un an am ajuns la o medie de peste 4000 de cititori unici pe zi, in marea lor majoritate clujeni, in 17 noiembrie inregistrand un record de vizitatori de aproape 8000 de cititori unici.

 

Si acum consideram ca cei mai multi sunt prieteni ai celor care lucram la ziarul-tv on line, cum ne place sa ii spunem. Pe multi ii cunostem din mesajele si informatiile pe care ni le trimit pe office@stiridecluj.ro sau din comentariile pe care ni le scriu pe site, tragandu-ne de urechi cand gresim sau laudandu-ne cand relatam ceva interesant. Ii vedem in pozele de pe Facebook sau ne conversam cu ei pe Twitter. Intr-un cuvant, cei care ne citesc sunt tot prietenii nostri, asa cum s-a intamplat si in prima zi de on-line. Doar ca acum sunt mult mai multi!

 

Va multumim ca ne cititi in fiecare zi, ca ne criticati, ca ne laudati si ca ...sunteti alaturi de noi cu "Informatii locale non-stop"!

 

 

                                                                                                                        Delia Carbune

Comentarii Facebook