Sterilizare și microcipare gratuită pentru câini la Huedin

 

Asociaţia Nuca Animal Welfare face sterilizare şi microcipare înregistrată GRATUITĂ pentru câinii cu şi fără stăpân la Huedin.

 

Acțiunea are loc în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie 2014, la fosta Autogara din str. Vladeasa, HUEDIN.

 

Asociația va aduce o echipă formată din medici veterinari cunoscuţi pentru profesionalismul şi experienţa lor, Adina Feher şi Peter Madaras.

 

Scopul acțiunii este ”de a reduce numărul de câini fără stăpân prin prevenirea montelor nedorite şi a abandonului canin, aplicând singurele soluţii dovedit-eficiente în alte ţări europene. De a reduce numărul de câini pierduţi şi a celor găsiţi fără date de identificare, astfel încât toţi căţeii pierduţi, dispăruţi sau furaţi se vor putea întoarce repede acasă.

 

Amintim faptul că sterilizarea este recomandată de specialiştii în medicina veterinară pentru câinii de rasă mixtă, dar şi pentru cei de rasă pură de la care nu se doresc pui şi totodată este benefica pentru sănătatea câinelui. Astfel stăpânul câinelui va fi scutit de potenţialele costuri şi neplăceri, prin prevenirea apariţiei tumorilor şi piometrului şi vor putea să supravegheze cu mai mare usurinţă câinele, deoarece acesta va avea în urma sterilizării o antenţie sporită asupra stăpânului şi teritoriului.

 

Locuitorii oraşului Huedin sunt asteptaţi să vină împreună cu câinele deţinut pentru identificare prin microcipare şi sterilizarea acestuia. Este obligatoriu ca detinatorul să aibă asupra lui cartea de identitate şi pe cat posibil carnetul de sănătate al căţelului”, precizează reprezentanții NUCA.

 

Detalii pe contul Asociației de Facebook.

Comentarii Facebook