Duminica 28 Aprilie

„Stai 3-4-5 ore să aștepți, cu copilul cu febră 39-40 și încă nu intri”: Mamă din Cluj, indignată de situația de la UPU-Pediatrie


O clujeancă a lansat un apel disperat către cei care pot face ceva pentru a schimba în bine sistemul medical clujean, în ceea ce privește Unitatea de Primiri Urgențe Copii. 

Dragi mamici, ce și cum putem face ca să se deschidă urgențele și din cadrul celorlalte pediatrii. Mi se pare imposibil să stai 3-4-5 ore să aștepți, cu copilul cu febră 39-40 și încă să nu intri. Oare domnilor Alin Tișe sau Emil Boc nu se poate face ceva în privința asta? Nu putem schimba ceva în acest sistem ca lucrurile să meargă mai bine? Eu sunt cu 2 copii cu febră mare, așteptând de cel puțin 3 ore și cred că mai avem de așteptat fiind înca o groază de copii nepreluați, care erau aici înainte să ajungem noi”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook, în speranța că cineva va lua în considerare experiența prin care a trecut cu cei doi copii ai săi.

Nu poți să ții într-o camera de câțiva metri pătrați copii cu gripă, Covid, varicelă, răceli etc…riști ca în câteva zile copiii să se întoarcă din nou în #UPU cu maladiile contactate de acolo. Și ca să nu existe comentarii în urma apelurilor efectuate către Alopedi și Peditel 1791- Sfat medical pediatric prin telefon non stop, am ajuns la UPU, conform recomandărilor primite. Aș ruga pe oricine care are puterea să facă ceva să facă!”, a mai transmis Timișer Oana Maria. 

Alin Tișe, singurul care poate rezolva problemele de la UPU Pediatrie

Într-un comentariu adăugat la postarea mămicii din Cluj, reprezentanții Peditel, au spus că doar Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj și managerul Spitalului de Copii Cluj ar putea rezolva această problemă. 

Spitalul de Copii Cluj este în subordinea Consiliului Județean Cluj. Doar domnul președinte Alin Tișe împreună cu managerul Spitalului de Copii pot lua decizia redeschiderii celorlalte camere de gardă”, a transmis Peditel 1791 – Sfat medical pediatric prin telefon non-stop.


Comentarii Facebook