Accident MORTAL la Negreni, pe drumul Cluj - Oradea


Un accident grav de circulație s-a produs luni dimineța, în zona localității Negreni. 

Accidentul rutier s-a produs în afara localității Negreni, fiind implicate un autoturism și un camion. Din primele informații, în urma acestuia ar fi rezultat decesul unei persoane.

Traficul este momentan blocat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la acest accident. ”În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism. Forțele noastre au găsit în afara autoturismului un bărbat de 65 de ani, care a fost declarat decedat de către echipajul SAJ. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, anunță ISU Cluj.

----------------------

UPDATE

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1, în afara localității Negreni, în direcția municipiului Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula din sensul opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani, din județul Giurgiu.

În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 61 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului de 23 de ani a avut rezultat negativ. Traficul se desfășoară la această oră alternativ.

WhatsApp Image 2022-12-05 at 12.04.47.jpeg

Traficul a fost reluiat!

Comentarii Facebook