Paszkany: "Mi-au umflat preturile la construirea stadionului cu 8 milioane de euro"

Finantatorul Clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, acuza firmele care au realizat lucrarile de construire a stadionului "Dr. Constantin Radulescu" ca au umflat tarifele.

 

"A costat 33 de milioane de euro si daca stau sa ma gandesc a costat 25 de milioane. M-am grabit sa platesc pentru ca venea Liga Campionilor", a declarat Arpad Paszkany.

Omul de afaceri a acuzat societatea Transilvania Constructii, care a lucrat la ridicarea celor doua tribune de la stadion, ca a "piperat" preturile. "Aceasta societate a lucrat foarte prost. Sunt crapaturi peste tot, in tavan si pe pereti. A trebuit sa investim sute de mii de euro in reparatii. Doar la Transilvania Constructii am platit cu 1,5 milioane de euro mai mult. S-au facut masuratori pentru geamuri termopan atat de mari, incat se mai puteau face doua stadioane din cantitatea facturata", a declarat Arpad Paszkany.

Omul de afaceri a mai spus ca firma Transilvania Constructii s-a ocupat si construirea tribunei I si pentru banii investiti a primit actiuni, dar "cred ca si asa profitul facut a fost destul de mare. Le-a ajuns cu varf si indesat", a mai afirmat Paszkany.

La randul lor, patronii de la Transilvania Constructii spun ca finantatorul CFR Cluj mai are de platit lucrarile facute la construirea stadionului. Ei au intentat chiar si un proces la Tribunalul Comercial Cluj.

 

Patronul firmei, Mircea Timofte, a declarat ca acuzatiile lui Paszkany sunt niste aberatii, ca lucrarile s-au facut pe baza unor devize aprobate si ca preturile nu au fost umflate. Timofte sustine ca patronul de la CFR Cluj ar face mai bine sa isi plateasca datoriile, adica 4,8 milioane de lei.

Comentarii Facebook