Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca a intrat în carantină! Vizitatorii nu mai au acces în unitatea medicală


Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a intrat în carantină începând de șuni, 24 februarie, motiv pentru care vizitatorii nu vor mai avea acces în spital

Începând cu data de 24.02.2020, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca se află în carantină. În consecință, vizitatorii nu vor mai avea acces în secțiile spitalului”, se arată într-un mesaj transmis de conducerea spitalului.

La internare, pacientul va primi un număr de identificare, care va fi comunicat, cu permisiunea acestuia, aparținătorilor. Aparținătorii vor primi orarul și numărul de telefon, pentru fiecare secție, la care pot suna să ceară informații despre pacientul internat, în baza numărului de identificare comunicat la internare. De asemenea, aparținătorii sunt rugați să lase un număr de telefon, pentru a putea fi contactați, la nevoie sau în cazul unei urgențe.

În ambulatorii și în zonele de spitalizare de zi, rugăm pacienții care se pot deplasa pe cont propriu să vină singuri, cu 15 minute (nu mai repede) înainte de ora programării. Persoanele cu dizabilități vor putea fi însoțite de un singur aparținător.

Comentarii Facebook