Spitalul Clinic Judetean Cluj a trecut in subordinea Ministerului Sanatatii

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj a fost trecut printr-o hotarare de Guvern in subordinea directa a Ministerului Sanatatii.

 

Actul normativ prevede trecerea unui numar de 15 spitale din intreaga tara din subordinea directiilor de sanatate publica in cea a Ministerului Sanatatii. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni", Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsi, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M.S. Curie", Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan", Spitalul Clinic de Urgenta Oftalmologice, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj–Napoca, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Spiridon" Iasi, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, Spitalul Tichilesti.

 

De asemenea, in cadrul Ministerului a fost infiintat un compartiment de integritate care va avea ca scop identificarea si combaterea fraudelor din sistemul de sanatate romanesc.

Comentarii Facebook