A furat oala cu ciorba de pe aragaz!


Un hot a reusit sa doboare orice record in ceea ce priveste valoarea obiectului furat: a patruns intr-o casa de unde a sustras o oala cu ciorba.  

Incidentul care i-a facut si pe politisti sa zambeasca s-a petrecut in Buzau. Comandantul Politiei Buzau, comisar-sef Ion Marin, a declarat ca au fost reclamate si la 112 si alte cazuri hilare, care trebuie cercetate.

"A trebuit, de prea multe ori, sa mergem sa cercetam reclamatii de furt ale caror prejudicii au fost insignifiante. Am avut o reclamatie ca s-a furat o oala plina cu ciorba. Autorul a fost descoperit, insa nu am recuperat decat oala. O astfel de interventie este destul de costisitoare daca este sa calculam ca deplasarea la fata locului se face cu autoturismul, blocam cel putin doi oameni, plus costurile materialelor consumabile utilizate de ofiterul criminalist pentru ca, fiind vorba de un furt, trebuie sa procedam conform procedurii statuate de Codul de Procedura Penal", a declarat comisarul-sef Ion Marin, citat de realitatea.net.

Seful Politiei din Buzau a mai spus ca a mai fost reclamat furtul unor ghivece de flori sau a unor pantofi tociti.

Furtul oalei cu ciorba a fost incadrat la furt calificat, iar autorul depistat. Este vorba despre un copil de 14 ani, care a scapat de urmarirea penala, dar printii lui au primit un avertisment.

Comentarii Facebook