Spectacol de colinde la Cinema Marasti, marti, 20 decembrie


Un concert de colinde va fi organizat in 20 decembrie, de la ora 17.00, la Cinema Marasti de primaria municipiului Cluj-Napoca, in parteneriat cu scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" Cluj si Consiliul Judetean Cluj.

Spectacolul cuprinde colinde interpretate vocal si acompaniate instrumental de cursantii scolii si un moment de dans interpretat de copii, coordonatori fiind: Melinda Moga, Miclea Doina, Tunde Lacko, Marius Moldovan, Mihai Ghircoias, Claudiu Vintila, Rares Suciu, Alexandru Malschi, stefan Vannai.

In holul expozitional al cinematografului se va putea viziona o parte a  expozitiei  "Invernala" - editia a III-a, expozitie care uneste lucrari  de pictura si grafica a cursantilor scolii de Arte Cluj, coordonati de  Carmen Belean, Felicia Racean, Duiliu Crisan.

Tematica acestei expozitii este una de sarbatoare, iarna, reprezentata in fiecare lucrare dupa imaginatia si sufletul autorului.

Aceasta expozitie poate fi vizionata in intregime incepand de  astazi de la ora 17.00, cand este deschiderea oficiala, pana dupa sarbatorile de iarna, la Galeria "Arte" , de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1.

Comentarii Facebook