Spargere la sediul PSD din Cluj-Napoca. Prejudiciul este de 1000 de lei - FOTO si VIDEO

Sediul PSD de pe strada Napoca din Cluj-Napoca a fost spart azi noapte de hoti. Reprezentantii partidului nu pot spune inca daca s-a furat ceva, pana nu se termina ancheta politiei.

 

Purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Ana-Maria Cadis, a declarat pentru Stiri de cluj.ro ca "hotii au intrat prin subsol si au cutreierat prin tot sediul, dar la prima vedere nu se pare sa fi furat ceva. Calculatoarele si televizoarele sunt tot acolo, ramane de vazut daca nu cumva s-au atins de documente. Secretarul partidului, domnul Luca verifica acum daca nu s-a umblat in acestea".

 

Curtea in care se afla sediul PSD nu mai are paza umana de cativa ani, exista doar o bariera, asa ca aceesul se face foarte usor. Spargea a fost raportata la politie la prima ora a diminetii, cand membrii Partidului Social Democrat Cluj au venit la sediu.

 

Purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Ana-Maria Cadis a mai spus ca "in aceeasi curte isi mai au redactiile doua ziare si mai locuiesc cateva familii, dar ca, din primele cercetari, se pare ca nimeni nu a auzit nimic".

 

Reprezentantii PSD Cluj cred ca hotii au cautat bani, pentru ca au rascolit locul si nu s-au atins de alte lucruri sau documente.

 

Citeste si stirea

Hotii au furat din sediul PSD Cluj suc si cafea - VIDEO

Comentarii Facebook