Luni 6 Februarie

Spargere în toiul nopții la USAMV Cluj! Câți bani s-au furat! - EXCLUSIV


UPDATE

Hoții au furat 30.000 de lei și bonuri valorice în valare de 35 de mii de lei. ”Hoții au intrat pe geam și au furat 30.000 de lei și bonuri valorice, ajungându-se la un prejudiciu de 60.000 - 60.500 de lei”, au precizat, în exclusivitate pentru Știri de Cluj, surse din candrul anchetei.

Anchetatorii au stabilit, în final, după audierea celor de la casierie, că hoții au furat în total 90.000 de lei, bani și bonuri valorice.

-----------------------

O spargere a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la Rectoratul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, de unde au fost sustrași bani.

În data de 3.10.2019, s-a constatat de către angajații universității ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții USAMV.

Conform IPJ Cluj, doua persoane au patruns prin efractie in cladire pe timpul noptii si au sustras bani. 

În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Surse din conducerea USAMV Cluj susțin că în casierie nu erau bani mulți, pentru că toate plățile salariale se fac pe card. Suma urmează să fie stabilită, dar, se pare, că este vorba de câteva mii de lei.

Comentarii Facebook