Spărgător piroman, prins la Cluj! După ce a furat tot ce a găsit în cale a incendiat imobilul



Un bărbat suspectat de sustragerea mai multor bunuri din cabane, din Mintiu Gherlii şi de incendierea unei anexe, a fost prins, marți, de polițiști.

La data de 21 aprilie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla a fost identificat un bărbat, de 30 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea mai multor furturi”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în perioada 30.03/1.04.2015, pe timp de noapte, persoana în cauză ar fi pătruns, fără drept, în două cabane de agrement, precum şi într-o anexă a uneia dintre acestea. Din imobilele situate în Mintiu Gherlii ar fi sustras aparate electronice, unelte electrice (maşină de găurit, flex, decupir, etc.), cauzând un prejudiciu total de circa 2.100 lei.

Din cercetări a reieşit că anexa de vară a uneia dintre cabane ar fi fost incendiată de către bărbat, după însuşirea ilicită a uneltelor electrice, cauzând astfel un prejudiciu de circa 15.000 de lei părţii vătămate.

După identificarea persoanei implicate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţilor păgubite.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook