Spărgător arestat de polițiști la Cluj. A fost prins încercând să intre într-o locuință din Zorilor


Un bărbat de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind apoi arestat preventiv, după ce a încercat să pătrundă, fără drept, într-o locuinţă din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit oamenilor legii, la data de 11 octombrie, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să pătrundă, fără drept, într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat un bărbat, la scurt timp de la încercarea acestuia de a forţa uşa unei locuinţe situate pe strada Observatorului.În urma controlului corporal, asupra cacestuia au fost găsite mai multe instrumente, în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilicite.

La data de 11 noiembrie, bărbatul, de 30 ani, din judeţul Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar în urma prezentării în faţa instanţei, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook