Spaniolii vor să investească la Cluj într-un tren metropolitan între Cluj-Napoca și Dej

 

Un reprezentant al Companiei GrupoVera, care reprezintă interesele a 60 de firme spaniole cu afaceri în infrastructură, rutieră, feroviară, construcţii urbane, dezvoltare aeroporturi, ar intenționa să investească la Cluj-Napoca.

 

 

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu, s-a întâlnit cu o delegaţie de oameni de afaceri spanioli.

 

Compania Innovaciones Hospitalarias este interesată să investească în dezvoltarea proiectului Spitalului Regional de Urgenţă Cluj şi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca.

 

De asemenea, la întâlnire a fost prezent şi un reprezentant al Companiei GrupoVera care reprezintă interesele a 60 de firme spaniole specializate în lucrări de infrastructură rutieră, feroviară, construcţii urbane, dezvoltare aeroporturi, cu lucrări în peste 25 de ţări din întreaga lume. Aceste firme intenţionează să investească în proiectul Autostrada Transilvania, proiectul Drumul Rapid în regim de autostradă Sebeş - Turda, proiectul Trenul metropolitan, proiecte de modernizare a drumurilor judeţene şi proiecte de dezvoltare a parcurilor industriale din judeţul Cluj.

 

Este vorba despre un tren metropolitan care să treacă prin Apahida și să lege Cluj-Napoca de orașul Dej.

Comentarii Facebook