Soțul Vlăduței Lupău, Adi Rus, amenință un fan al artistei, care a jignit-o pentru anularea concertului din Londra


Vlăduța Lupău și-a anulat concertul de la un restaurant din Londra, de teama îmbolnăvirii cu COVID, iar fanii au criticat-o.

A dat țeapă unui restaurant românesc din UK și am lăsat un comentariu negativ, dar nu am jignit. Surpriza a fost ca mi-a scris soțul ei în privat, un fel de amenințare”, ne-a relatat un clujean, care a jignit-o pe artistă. 

Vlăduța Lupău nu mai cântă la Londra, iar fanii o acuză de neseriozitate

Dragilor cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză… Evenimentul de la LONDRA, de mâine, 18 Decembrie 2021, de la Restaurant (######) unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag… se va reprograma deoarece dorim să avem grijă de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră. Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook. 

page.jpg

Soțul Vlăduței Lupău s-a îndreptat! Povestea de o violență cruntă din trecutul lui Adrian Rus

Comentarii Facebook