Soțul Vlăduței Lupău s-a îndreptat! Povestea de o violență cruntă din trecutul lui Adrian Rus


Soțul Vlăduței Lupău, Adrian Rus, fostul portar al CFR Cluj, a devenit un model pentru tineri, dar în trecut a avut ieșiri pline de violență.

În 2016, Adrian Rus a fost implicat într-un scandal la un meci din Liga a V-a Cluj, disputat la Baza Sportivă CMC din Gruia.

Eu am fost spectator în tribună, susţinător al echipei de la Buza. Am mers alături de copiii mei, unul mai mare care era în altă parte a tribunei, iar eu în altă parte cu cel mai mic. În minutul 68, arbitrul i-a dat roşu lui Adrian Rus, portarul echipei din Recea Cristur. A fost un fault de joc la mijlocul terenului, băiatul ăsta a venit din poartă şi i-a dat un pumn sau o palmă în gură unui jucător de la Buza, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

În timpul în care s-a creat meleul ăla la mijloc a venit şi fratele portarului de pe banca de rezerve, a intrat în teren şi l-a lovit şi el pe un alt jucător de la Buza, iar arbitrul i-a dat roşu şi lui. Portarul s-a dus spre ieşire, după ce a fost dat afară, şi l-a mai lovit pe un jucător de la Buza, fără nicio problemă, iar arbitrul i-a mai dat un roşu.

În momentul acela, eu din tribună am spus că <<Nu se poate! Poţi să ai tot ce vrei în viaţă, dar nu poţi lovi aşa, să dai în oameni!>>. Mi-a spus că vine la mine şi a venit. Am apucat să îmi feresc copilul, mi-am băgat mâna stângă şi el m-a lovit un mână. Apoi l-au prins câţiva prieteni de-ai lui. Arbitrul a chemat echipele la mijlocul terenului şi a încheiat meciul şi a dat 3-0 pentru jucătorii de la Buza”, a povestit spectatorul.

Adrian Rus a suspendat 20 de etape, iar din vara lui 2017 a semnat cu CFR Cluj. Povestea la CFR Cluj s-a terminat acum 11 luni, iar Adrian Rus este liber de contract.

Adrian Rus s-a îndreptat între timp

Între timp, Adrian Rus s-a căsătorit cu Vlăduța Lupău și nu mai este ”bombardierul” de pe vremuri. Artista a avut asupra lui o influență benefică și fostul portar al campioanei s-a transormat într-un romantic incurabil.

La începutul lunii octombrie, Adrian Rus și-a surprins frumoasa soție în centrul Clujului cu un buchet de flori și cu un cadou special: o mașină de 150.000 de euro. 

Comentarii Facebook