Soțul ”doamnei de fier a retrocedărilor” din Primăria Cluj-Napoca detașat șef la Poliția Locală

 

Consilierii locali PNL acuză unele numiri suspecte în cadrul Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Aleșii PNl îi cer primarului Emil Boc să ”facă în așa fel încât să-i facă vizibili și utili comunității pe polițiștii locali”. 

 

Am dori ca despre Poliția locală să se vorbească prin realizări, nu prin acte de mare probitate administrativă precum cel făcut atunci când a fost detașat de la Casa Agronomului, ca șef în cadrul Poliției locale, domnul Marinel Andro, soțul soției sale, Maria Andro, inspector de specialitate în Primăria Cluj-Napoca, supranumită “doamna de fier a retrocedărilor”.

 

Primăria să-și facă datoria și altfel decât prin întregirea în serviciu a familiilor celor fideli politic”, precizează aleșii PNL Cluj, într-un comunicat de presă.

 

Consilierii PNL susțin că ar trebui ridicate mai multe mașini în oraș, atacând Poliția Locală Cluj-Napoca. ”O spun cetățenii deranjați de mașinile parcate aiurea și care încurcă traficul. Bicicliștii se plâng că mașinile sunt parcate frecvent de-a curmezișul pistelor pentru biciclete, care, chiar așa rudimentare cum sunt și făcute mai mult în bătaie de joc, măcar există. Asta spre deosebire de Poliția locală. Cuvinte de laudă cu privire la inexistenții polițiști ai Primăriei Cluj-Napoca ne-au delegat să transmitem și persoanele agresate prin mijloacele de transport în comun, turiștii agasați pe terase de către cerșetori, părinții care nu-și mai pot duce copiii la joacă în parcurile vandalizate”.

Comentarii Facebook