Soția adjunctului șefului IPJ Cluj, comisarului Alexandru Mureşan, executată silit pentru 30.000 de euro

 

Soția adjunctului șefului IPJ Cluj, comisarul Alexandru Mureşan, a fost executată silit pentru 30.000 de euro, după ce nu a mai restituit un împrumut. 

 

Melinda Mureşan a vehiculat afaceri de milioane de euro, după ce a investit în construcția unor imobile ridicate chiar și cu bani luați împrumut de la diferite persoane din Cluj-Napoca.

 

Pe site-ul executorului judecătoresc Mihai Câmpean din Cluj-Napoca sunt trecute informații privind executarea silită a soţiei comisarului Mureşan, Melinda Mureşan, şi a asociatului acesteia Rareş Prodan, care îi datorează suma 30.000 de euro şi 9.278 lei Angelei Braşovean. ”I-am dat banii, iar la termenul pe care l-am convenit să îi restituie nu a mai făcut asta. Cu Melinda Mureşan am negociat. Mai mult nu am de declarat”, a spus Angela Braşovean.

 

Banii au fost recuperați, după ce a fost scos la licitaţie un apartament în complexul imobiliar construit de Rareş Prodan şi asociata acestuia, Melinda Mureşan, pe strada Nicolae Drăganu. ”Primul termen al licitaţiei a fost în data de 25 septembrie 2012 dar nu s-a prezentat niciun cumpărător. La licitaţie au fost prezente şi cele două persoane care datorează suma de bani, respectiv, domnul Rareş Prodan şi doamna Melinda Mureşan”, spune executorul judecătoresc Mihai Câmpean.

 

Interesant este că datoria soției adjunctului șefului IPJ Cluj, Melinda Mureşan, nu este trecută în declaraţiile de avere ale comisarului Mureşan, pentru anii 2011 şi 2012. 

 

Știri de Cluj a mai scris și în luna octombrie despre afacerile derulate de soții Mureșan. Citește mai jos detalii...

 

Afacerile de milioane de euro ale adjunctului șefului IPJ Cluj, Alexandru Mureșan. Vezi AICI care sunt acestea

Comentarii Facebook