Miercuri 24 Aprilie

Sorin Apostu despre piata volanta si pretentiile UDMR: "Circul a plecat demult din oras" VIDEO


Primarul Sorin Apostu a facut unele precizari in legatura cu scandalul iscat de amplasarea pietei volante in parcarea din Piata Unirii. Edilul sustine ca a renuntat la locatie pentru ca a primit multe critici.

Intrebat de jurnalistii din presa maghiara de ce nu se pun in aplicare principiile multiculturalismului si de ce trebuie sa fie certuri in jurul diverselor proiecte, Sorin Apostu a ripostat: "Deosebirea intre o parte si cealalta este ca eu nu ma cert, ci fac administratie. Dansii se cearta, aveti dreptate. Nu am pus arma jos si inca sper ca o sa ii fac sa inteleaga".

Primarul a fost intrebat si de ce a fost ales tocmai "terenul de langa biserica pentru acea piata". "Este vorba despre o parcare si nu un teren. Este al tuturor clujenilor si singurul motiv pentru care am organizat piata acolo este ca vorbim despre singura parcare care are si un grup social. Orgoliul niciodata nu va face casa buna cu administratia", a adaugat primarul.

Sorin Apostu a mai spus ca pieta volanta a fost amplasata in parcarea din Piata Unirii la propunerea arhitectilor cu care colaboreaza Primaria.

"Am facut o cercetare cu ajutorul arhitectilor din cadrul Planului Urbanistic General care nu s-au gandit ca aceasta amplasare ar putea deranja. Nu li se pare multor oameni normal. In schimb, supararea mea a venit din directia in care si o parte a mass-media a scris ca suntem capitala culturala a zarzavaturilor. Imi pare rau pentru cei care nu au inteles ca circul a plecat de mult din oras si cred ca pe clujeni nu ii mai intereseaza asa ceva", a mai adaugat Sorin Apostu.

Piata volanta va mai fi organizata in 13 august in parcarea din Piata Unirii, iar din 20 august se va muta peplatoul de la Sala Sporturilor.

Comentarii Facebook