Solidaritate fără margini la Cluj-Napoca! Sute de oameni și-au dat mâna să ajute o copilă de 10 ani: „Maria e un munte de curaj”


Maria are 10 ani și este elevă în clasa a 3-a la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” din Cluj-Napoca. În seara de joi, sute de clujeni și-au dat mâna să o ajute pe copila născută cu grave probleme la picioare. Ajutați de părinți, colegii fetei au pus la vânzare ornamente și dulciuri făcute de ei în cadrul unui târg caritabil. Cu banii strânși vor fi plătite operația și protezele.

„Maria e un munte de curaj, putere și zâmbet, într-un fragil corp de copil. 

Și pentru că în această vară va fi supusă unei operații grele și costisitoare, în urma căreia își va schimba și protezele, care sunt și ele o povară financiară, apelăm la eroul generozității din fiecare din noi, împreună cu toți colegii Mariei din clasele a III-a, care organizează un eveniment caritabil. 

Ce simți atunci când tălpile tale ating iarba încărcată de răcoarea dimineții? Cum se simte nisipul cald sub tălpile tale

Încotro îți îndrepți pașii?

Pășim în fiecare zi pe cărări care ne duc mereu spre ceea ce înseamnă împlinirea noastră, spre ceea ce ne bucură sufletul.

Maria pășește la fel ca noi, cu inima plină de visuri, speranțe și dorințe, doar că a simți cu tălpile pământul îi este străin, a călca apăsat îi e mai dificil, iar a cădea e deja o obișnuință. 

Curajul și puterea ei sunt mai mari decât pot piciorușele ei să ducă, iar momentul în care viața va deveni cu puțin mai ușoară pentru ea se apropie. În câteva luni Maria va intra într-o operație în care iubirea și generozitatea noastră îi vor da speranță. 

Împreună putem contribui la pașii ei spre împlinire, zâmbete, la pașii mari la care speră. 

Cum? 

* Poți dona în contul: 

RO80BTRLRONCRT0568667701

Banca Transilvania

Mureșan Zdrob Maria Ariana”, transmit cei de la Şcoala Gimnazială "Ion Creangă" Cluj-Napoca.

Sute de oameni, copii de vârstă ei și adulți, și-au dat mâna să o ajute pentru a putea plăti operația și protezele. Colegii săi, elevi în clasa a 3-a, au pregătit diferite produse făcute cu mânuțele lor. Ornamente de Paște, tablouri sau dulciuri. Copleșită de ajutorul dat, mama Mariei și-a găsit greu cuvintele.

,,Până acum s-a reușit protezarea după patru intervenții chirurgicale, dar din păcate deja o încurcă picioarele care nu-i sunt funcționale și va fi nevoie să-i fie amputate. Ulterior din nou vă fi protezare cu niște proteze mult mai speciale și mai costisitoare. Toată lumea se uită la ea și unii o jignesc”, a declarat mama fetei pentru stirileprotv.ro.

Părinții copiilor au venit cu sutele să fie alături de Maria.

Colaj foto: stirileprotv.ro

Comentarii Facebook