Șoferul unui BMW îi ia fața unui clujean pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, strecurându-se inconștient pe bandă în ultima secundă- VIDEO


Șoferul unui BMW depășește inconștient o mașină pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Șoferul unui BMW i-a dat produs senzațții tari unui clujean care circula regulamentar pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Omul rula liniștit pe banda doi pe pe șoseaua care nu părea foarte aglomerată la acea oră pe sensul lui de mers, apropiindu-se treptat de un camion care circula pe banda 1. Nimic nu părea să fie între ei, până când a apărut șoferul teribilist care s-a hotărât în ultima secundă practic să schimbe brusc banda mers și să treacă de pe banda 1 pe banda 2.

Înainte de manevra riscantă, avusese la dispoziție 12 secunde pentru a face asta, dar a ales să schimbe banda cu maximum doua secunde înainte ca șoferul care a și filmat să fie în paralel cu camionul. 

Manevra extrem de riscantă, nici măcar nu i-a adus niște secunde câștigate în trafic, pentru că șoferul BMW-ului a ”reușit” să ajungă doar până la primul semafor, unde a fost ajuns din urmă de cel căruia, probabil, i-a înghețat inima când s-a trezit cu mașina în față. 


Comentarii Facebook