Șoferul care a sărit la BĂTAIE pe Calea Turzii, amendat cu minim 200 de lei - VIDEO

 

Șoferul care a fost eroul unei șicanări în trafic pe Calea Turzii, la începutul săptămânii, a fost depistat și va primi minim 200 de lei amendă.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au identificat persoana din imagini, respectiv un tânăr în vârstă de 28 de ani, acesta fiind invitat la sediul unității de poliție în vederea audierii și clarificării tuturor împrejurimilor incidente evenimentului. 

Ca urmare a tuturor verificărilor întreprinse și a activităților efectuate, conducătorul auto a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor”, a transmis IPJ Cluj.

Sancțiunea poate varia de la 200 la 1000 de lei. 

Șoferul care a filmat circula pe banda întâi, când drumul i-a fost tăiat de un autoturism Audi, care a început să circule foarte lent. Omul a tras stânga pentru a evita impactul, dar cel din Audi nu s-a lăsat și a revenit în forță, printre mașinile de pe banda întâi și cea de pe a doua. 

La trecerea de pietoni, fiind roșu, acesta s-a dat jos din mașină pentru a-și face dreptate, dar s-a liniștit după un val de înjurături. 

În Audi erau și doi copii. Șicanările au început după o neînțelegere din sensul giratoriu de la drumul spre Făget.

După ce imaginile au apărut online, mulți șoferi au reclamat că au avut probleme similare cu acest conducător auto.

Șicanări agresive în trafic pe Calea Turzii! S-a și dat jos din mașină pregătit de bătaie - VIDEO

Comentarii Facebook