Șoferul care a parcat pe trecerea de pietoni la Diesel a fost amendat!

 

Șoferul unui VW Passat a fost fotografiat, duminică dimineața, în jurul orei 9.30, parcat pe trecerea de pietoni din fața localului Diesel. În parbriz avea un permis de trecere liberă care purta însemnele Tribunalului Cluj.

 

Știri de Cluj a prezentat cazul, iar Poliția Locală a trecut la identificarea șoferului. ”Îl cheamă P.V., este din Petroșani și verificăm dacă are vreo legătură cu Tribunalul Cluj. Am făcut plângere la Poliție pentru a se face cercetări suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

 

Șoferul a fost amendat cu 2.250 de lei și 3 puncte de penalizare de către Poliția Locală a Primăriei Cluj-Napoca. Municipalitatea a făcut plângere la Poliție pentru folosire fara drept de însemne oficiale. 

 

Vezi AICI cum a parcat șoferul.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Autoturismul fotografiat în fața clubului Diesel se pare că aparține unui judecător de la Tribunalul Cluj. Autoturismul este înmatriculat pe numele tatălui său, care locuiește în Petroșani.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook