Șoferul care a murit la Turda era patronul unei firme de pază. Boxerul Lucian Bot a scăpat ca prin MINUNE - FOTO

 

Șoferul autoturismului Audi A6, care a murit la intrare în Turda, după ce a lovit un TIR, era un patronul unei firme de pază din Cluj-Napoca. 

 

Mihai Culda conducea firma de pază VIP Guard. El se afla în autoturism chiar cu asociatul său de la firmă, boxerul clujean Lucian Bot, iar cei doi se îndreptau spre Turda.

 

Un apropiat al lui Lucian Bot ne-a spus că impactul s-a produs la viteza de 160 de km/h. ”Am vorbit cu Lucian și mi-a spus că el crede că lui Mihai Culda i s-a făcut rău sau a făcut infarct, pentru că nu a schițat niciun gest. Lucian Bot purta centură”, ne-a spus apropiatul sportivului.

 

În urma impactului, Audi -ul A6 s-a dezintegrat și a fost proiectat la circa 100 de metri de locul impactului.

 

Vezi AICI imagini. 

 

Foto: Mihai Culda (stânga) și Lucian Bot (dreapta)

 

Lucian Bot, 34 de ani, este considerat unul dintre cei mai importanți boxeri din România. El s-a apucat de box numai la 16 ani, la clubul sportiv al armatei ASA.

 

În 1999 a câștigat titlul național la categoria grea / 91 kg și în 2000 a luat medalie de bronz la turneul internațional din Slovacia.

 

A luptat și la profesioniști, avându-l ca manager pe Rudel Obreja și antrenor pe Viorel Morovan. Ca boxer are 17 meciuri la activ, din care a câștigat 16 și 5 prin KO, iar un meci l-a terminat la egalitate.

 

 

Din 2013 se antrenează pentru luptele de contact. În același an a câștigat circuitul Biggers Better 2013, din Slovacia.

Comentarii Facebook