Moș Nicolae vine cu 1000 de cadouri pentru copii în centrul Clujului în acest weekend



Micii clujeni vor avea parte de o mare surpriză, sâmbătă, 6 decembrie, când vor fi împărțite 1.000 de cadouri în centrul Clujului.

Cadourile sunt susţinute de către EBS şi vor fi oferite copiilor, care vor veni începând cu ora 19:00 în două zone din centrul oraşului: la Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Unirii şi la Bradul de Crăciun al EBS, amplasat pe Bulevardul Eroilor.

Este important pentru noi să fim cât mai aproape de societatea în care trăim şi să clădim oportunităţi în comunitatea noastră. Apropierea sărbătorilor de iarnă ne face şi mai interesaţi de starea de bine a celor din jur şi în special de zâmbetele copiilor, care în fiecare an îl aşteaptă cu atâta entuziasm pe eternul Moş”, declară Daniel Metz, CEO EBS Romania.

“Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie în care, prin implicarea entuziastă a companiilor simţim că suntem cu adevărat o comunitate, ai cărei membri sunt atenţi la nevoile celor de lângă ei şi fac efortul de a aduce bucurie tuturor clujenilor”, mai afirmă reprezentaţii oficiali ai primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook