Șoferii de pe Bistriței, amendați pentru că parchează pe trotuar: Să ne dea domnul Boc soluții, că plătim parcările - FOTO


Șoferii care parchează pe strada Bistriței au fost amendați în masă de Poliția Locală pentru că ocupă trotuarul. Cu toate acestea, oamenii nu au alternativă. 

Ne-a trezit cu amenzi la toate mașinile parcate pe strada Bistriței. Este absolut incredibil cât tupeu pot avea cei de la Poliția Locală. Eu personal am depus cerere la Primărie pentru a primi un loc de parcare, dar mi s-a spus că nu sunt. Păi atunci de ce vin angajații domnului Boc să ne amendeze pentru că ocupăm trotuarul, parcați pe jumătate, așa cum se întâmplă de zeci de ani? 

Se desființează locuri de parcare și ni se spune să mergem cu bicicleta. Ei bine, domnule Boc vă transmit că oamenii vor să aibă mașină, nu bicicletă. Vrem locuri de parcare pe care să le plătim, nu vrem să parcăm neregulamentar. Faceți locuri de parcare și noi ne mutăm acolo, nu amendați înainte să oferiți alternativă”, a spus un locatar al zonei, nemulțumit. 

WhatsApp Image 2021-06-04 at 12.14.51.jpeg

Comentarii Facebook