Șoferi prinși beți sau fără permis pe străzile din Cluj. Un minor aflat la volan a abandonat mașina și a fugit de polițiști!


Mai mulți șoferi au fost prinși circulând pe străzile din Cluj, beți sau fără a avea permis de conducere. Printre aceștia se afla și un minor, care a abandonat mașina atunci când a fost observat de polițiști.

La data de 22 martie, în jurul orei 19.15, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui tânăr care conducea un autoturism pe strada Voineasa, despre care exista suspiciunea că nu ar deține permis de conducere.

La momentul observării echipajului de poliție, tânărul în cauză, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a abandonat autoturismul și a fugit de la locul respectiv.

,,Verificările efectuate au condus la identificarea tânărului, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. Prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, tânărul a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”, infomează IPJ Cluj. 

La data de 4 aprilie, în jurul orei 14.45, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, alături de cei rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au oprit pentru control un autoturism condus pe DC Călățele Pădure, în interiorul localității, de un bărbat de 67 de ani, din comuna Călățele.

,,În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”, infomează IPJ Cluj. 

La data de 4 aprilie, în jurul orei 20.20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au depistat un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DC 142B, în localitatea Popești, deși se afla sub influența alcoolului.

Testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

,,Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.”, infomează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook