Șoferi ”curajoși” prinși de poițiștii clujeni. S-au urcat RUPȚI de beți la volan




Polițiștii clujeni au depistat, joi, doi șoferi care s-au urcat la volan în ciuda faptului se aflau sub influența alcoolului, fiindu-le depistate alcoolemii foarte mari.

La data de 25 septembrie a.c., ora 10:29, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj - Poliţia municipiului Turda au depistat un bărbat, de 61 de ani, care conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat pe strada Basarabiei din municipiul Turda”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma testării conducătorului auto, de 61 de ani, din Turda, a reieşit o concetraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toto în aceeași zi, la ora 23:00, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj - Poliţia municipiului Dej au depistat un bărbat de 39 de ani, din Dej, care conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada C.D. Gherea, din municipiul Dej, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook