Joi 9 Aprilie

Șofer tupeist, prins la volan fără permis. A cauzat un accident rutier în timp ce făcea ”cerculețe” cu mașinaPolițiștii clujeni au depistat, ieri, un conducător auto care este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În 07 martie a.c., în jurul orei 15:40, poliţişti rutieri din cadrul Postului de Poliție Comunal Mihai Viteazu au depistat un bărbat de 29 ani, din Turda, care a avariat un autoturism în apropierea unei cabane din zona Cheile Turzii, județul Cluj.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul a executat manevre periculoase (rotiri cu roțile în frânare), a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a lovit de un stâlp din lemn, fiind avariat”, informează IPJ Cluj.

Conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în momentul verificării acestuia în evidențele Poliției Române s-a constatat că permisul de conducere îi este reținut.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook