Luni 6 Decembrie

Șofer ”pericol public” reținut de polițiștii clujeni. Avea o alcoolemie record și a cauzat un accident rutier


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care  se afla la volan într-o stare avansată de ebrietate. Acesta a fost implicat și într-un accident rutier.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului”, anunță IPJ Cluj.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Florești, fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Avram Iancu, de pe raza localității de domiciliu.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice și stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.


Comentarii Facebook