Șofer încătușat în trafic, în centrul Clujului. A călcat un polițist cu mașina pe picior


Un șofer a fost încătușat de către un echipaj al Poliției Locale a Primăriei Cluj-Napoca, acesta fiind scos din mașină chiar în trafic, în centrul orașului.

Surse din Poliţia Locală Cluj-Napoca au declarat că şoferul autoturismului de teren îşi parcase maşina ilegal pe trotuarul de pe strada Regele Ferdinand iar un echipaj de la Poliţia Locală a încercat să îl legitimeze.

Şoferul a refuzat să se legitimeze şi a demarat în trombă, acroşându-l uşor pe unul dintre poliţiştii locali, căruia i-a trecut cu roata peste picior. Fiind un echipaj cu maşină, l-au urmărit şi l-au ajuns din urmă la semafor, iar unul dintre poliţişti i-a solicitat să se legitimeze. Şoferul a refuzat din nou, moment în care a fost încătuşat şi dus la bază, la sediul Serviciului Rutier al Poliţiei Locale situat în apropiere”, au spus sursele citate, pentru Mediafax.

Acestea au subliniat că autoturismul de teren a fost dus şi parcat de un poliţist local într-un loc unde era permis acest lucru. 

Şoferul a fost amendat pentru că a refuzat să se legitimeze şi pentru staţionare ilegală pe trotuar şi şi-a recunoscut vina.



Comentarii Facebook