Marti 11 Mai

Șofer ghinionist la Cluj. Polițiștii i-au confiscat aproape 600 de sticle de băuturăPolițiștii clujeni au confiscat, în acest sfârșit de săptămână, în urma unor controale în trafic, sute de sticle de alcool și băuturi răcoritoare.

Astfel, poliţiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au oprit în trafic, pe DN1 E60, în comuna Floreşti, o autoutilitară cu care se transportau produse accizabile şi alimentare.

Potrivit oamenilor legii, în momentul controlului, conducătorul auto, de 26 de ani, din comuna Cojocna, nu deţinea documente de transport valabile pentru aproximativ 565 de sticle de alcool (whiskey, lichior, bere), pentru circa 270 de sticle de băuturi răcoritoare (suc, energizant, etc.), precum şi pentru aproximativ opt kilograme de alune.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar produsele, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, au fost confiscate.

Comentarii Facebook