Șofer filmat la Nădășelu, când intra pe autostradă pe contrasens: Nu îi înțeleg pe acești șoferi - VIDEO


Un șofer a fost filmat la Nădășelu, în timp ce intra pe Autostrada Transilvania, dar pe contrasens. Incidentul s-a petrecut luni, 26 iulie.

Șoferul a ieșit din sensul giratoriu și a intrat pe sensul de ieșire de pe autostradă, cu toate că lângă era cel de intrare. În imaginile video se și văd șoferii care circulă regulamentar.

Șoferul a dat ”bot în bot” cu un alt autoturism, dar acest lucru nu l-a făcut să se întoarcă, ci a intrat pe spațiul verde și s-a strecurat mai departe. Este posibil să fi trecut peste spațiul verde pentru a ajunge pe drumul regulamentar. 

Tronsonul din Autostrada Transilvania de la Nădășelu a fost dat în folosință deja de câțiva ani, dar mai sunt șoferi care nu știu să îl foloseacă și să se orienteze. 

În urma imaginilor apărute în spațiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale față de acesta”, a transmis IPJ Cluj.

--------------------

UPDATE

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul  Biroul de Poliţie Autostrada, în colaborare cu polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul auto a fost identificat. 

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, iar ca măsura complementară, bărbatului i-a fost  suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii Facebook