Șofer CTP Cluj - SUPER EROU. A blocat în autobuz patru hoți până la sosirea Poliției. Acum e premiat - VIDEO


Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) l-a premiat pe șoferul ”super erou”, care a blocat ușile la autobuz până cînd a ajuns poliția și a săltat mai mulți hoți din buzunare.

În data de 22 august 2019, colegul nostru a luat la cunoștință de furtul comis de patru hoți de buzunare asupra unei călătoare, căreia i-au sustras 300 de lei. După ce a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, șoferul nostru a reușit să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. În scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz, dintr-o altă stație, și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora. Prejudiciul de 300 de lei a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat de către polițiști, cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. Tânăra în vârstă de 17 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat”, precizează directorul CTP Cluj, Liviu Neag.

Pentru fapta și atitudinea sa, CTP a decis să-l recompenseze pe șoferul ”super erou” cu un premiu în valoare de 500 de lei. 

Conducerea CTP Cluj îi mulțumește acestuia pentru ”atitudinea sa civică, care prin exemplul său demonstrează încă o dată faptul că putem combate şi sancţiona faptele antisociale doar printr-o implicare activă atât din partea autorităţilor, dar şi a cetăţenilor-martor”.

furt.jpg

Comentarii Facebook