Șofer clujean prins de polițiști după ce a cauzat un accident. Era beat la volan și avea permisul suspendat



Un conducător autp este cercetat de polițiștii clujeni după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului, având și permisul suspendat. Acesta a cauzat și un accident rutier.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii au identificat un conducător auto, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în jurul orei 22:00, bărbatul de 28 de ani, din comuna Aşchileu, în timp ce se deplasa pe DJ 146, pe raza localităţii Aşchileu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind astfel partea carosabilă. În acest context, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă, acesta fiind distrus parţial.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi a fost transportat la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Totodată, s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook